Afbeelding
Foto: Museum Terschuur

KBO Beek naar Terschuur

Foto: Museum Terschuur

BEEK - Om 09.00 uur werd er op donderdag vertrokken met de bus van vervoersbedrijf Leenders naar Terschuur, na een begroeting en korte uitleg stond er binnen koffie / thee met gebak klaar. Het Oude Ambachten en Speelgoed en PoppenMuseum, was een unieke belevenis, het gaf een bijzondere kijk in de wereld van toen…

Men ervoer hoe het was in de tijd toen er nog geen elektriciteit was en alles nog ambachtelijk gebeurde, ruim 160 ambachten, beroepen en winkeltjes gaven een kijk in het verleden. Er was ook een indrukwekkende verzameling van antiek speelgoed en oude poppen, wat het goed deed bij onze leden. Tussen het bewonderen van het museum door, gebruikten wij de lunch.
De dag werd afgesloten met een geweldig buffet waar men kon eten, drinken en genieten van een dessert buffet waar niets aan ontbrak.
Bij het uitstappen in ons vertrouwde Beek werden de organisatoren van deze dagtocht, Magda en Gérard, bedankt voor de goede zorg en prettige dag.

"Bent u nu ook aan een geweldig uitstapje toe, wordt dan nu lid van de KBO Beek en bij de volgende uitstapjes kunt u ook gewoon mee. Speciaal voor u nu deze aanbieding: voor 30 euro wordt u lid tot 1 januari 2019 en heeft ook u alle voordelen die onze leden hebben", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. Hij vertelt er graag alles over.