Afbeelding
Foto:

Gemeente verleent vergunning aan Anytime Fitness Groesbeek

Foto: Joop Verstraaten

BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal heeft onlangs vergunning verleend voor de komst van Anytime Fitness Groesbeek in het voormalige pand van Aldi aan de Hoflaan in Groesbeek.

De heer Marchi -franchise-ondernemer van de fitnessstudio- heeft inmiddels al contact gehad met een aannemer die voornamelijk binnen het een en ander moet gaan verbouwen. Wat het buitenaanzicht betreft, hoeft alleen de ingang verplaatst te worden.

De officiële opening is vooralsnog gepland op vrijdag 5 januari, waarna er op zaterdag 6 en zondag 7 januari open huis is waar iedereen welkom is om het fitnesscentrum te bezichtigen. Voordat Anytime geopend wordt kunnen sporters zich in het weekend van 24, 25 en 26 november zich al inschrijven tegen een forse korting op het lidmaatschap. Dan hoeft men -alleen in dat weekend- ook geen inschrijfgeld te betalen. De Anytime-formule heeft wereldwijd 3500 clubs en telt filialen in 29 landen. De fitnessruimte in Groesbeek is 700 m2 groot en volgens de heer Marchi is er nog ruimte voor een fysiotherapeut, die zich er kan vestigen.