Megaloterij sponsorteam

SC Millingen en DKV Odio

MILLINGEN - In navolging op de loterij door FC De Hove heeft het sponsorteam van SC Millingen en DKV ODIO deze megaloterij georganiseerd.

De opbrengst van deze megaloterij komt ten goede aan beide sportverenigingen. Het faciliteren van de sport brengt aardig wat kosten met zich mee. Dat realiseren we ons vaak niet. Waarom zou je ook, als je wekelijks ons prachtige complex binnenstapt. Om dit allemaal in stand te kunnen houden en de contributie betaalbaar te houden, organiseert het sponsorteam deze megaloterij. De spelers van de selecties van SC Milingen en DKV ODIO geven het goede voorbeeld door de verkoop van de loten op zich te nemen.
Speel mee, de prijs per lot is 2,50 euro. De trekking van de loterij zal plaatsvinden tijdens de Nieuwjaarsinstuif op zaterdagavond 6 januari in het clubhuis. De hoofdprijs is een prachtige Ultra HD Led TV van Henk Hanssen van1000 euro.
Verder zijn er schitterende prijzen te winnen van Binnenste Buiten, Multimate, Slagerij Kees van der Velden en AH-van den Hatert.

Het sponsorteam is de sponsors dankbaar voor het mogelijk maken van deze megaloterij.