Grote snert-actie van fanfarekorps Ons Genoegen

MILLINGEN - In de Albert Heijn in Millingen aan de Rijn is zaterdag 18 november vanaf 11.00 -16.30 uur een heerlijke zelfgemaakte kop erwtensoep te proeven voor 1,50 euro en deze verse goed gevulde erwtensoep is ook te koop à 4,50 per liter (3 liter voor 12,50).

Lekker om direct op te eten of handig voor in de vriezer. De opbrengst van deze verkoopactie komt geheel ten goede voor de opleiding van de jeugdleden van fanfarekorps Ons Genoegen.

"U kunt nu al ingevroren erwtensoep bestellen in literbakken vanaf 4.50 euro per liter. Bestellingen kunt u mailen naar onsgenoegensnertactie@gmail.com (naam, adres, bezorgen of afhalen)."

De soep kan worden opgehaald op zaterdag 25 november tussen 11.00 en 12.00 uur in verenigingsgebouw van fanfarekorps Ons Genoegen, Ons Genoegenpad 4, Millingen aan de Rijn.

Bezorgen is ook een mogelijkheid op zaterdag 25 november tussen 11.00 en 12.00 uur, alleen in de gemeente Berg en Dal. "U kunt ook een briefje met naam, adres, telefoonnummer en aantal liters erwtensoep in brievenbus deponeren op Werfstraat 1. U kunt dan kiezen of u het afhaalt of dat wij bezorgen."

Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL - Vrijwilligerswerk is ondenkbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: fanfare Wilhelmina zoekt bestuurslid

De fanfare zoekt iemand die de diverse jeugdcommissies begeleidt en coördineert. Functie eisen: middelbaar onderwijs en goed kunnen omgaan met jeugd en een luisterend oor zijn. Werktijd: 2 uur per week. Verzekering: Collectieve vrijwilligersverzekering via de gemeente. Is deze vacature iets voor u? Neem dan contact op met Miel Fransen; e-mail: info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl; 024 3975019.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.