Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Geslaagden cursus digitale overheid

Foto: Peter Hendriks


MILLINGEN AAN DE RIJN - In de Bibliotheek Millingen sloot op 25 oktober de eerste lichting cursisten de gratis cursus 'Werken met de digitale overheid' af. Wethouder Erik Weijers reikte de certificaten aan de deelnemers uit.

Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, het zoeken van werk of het doorgeven van een verhuizing. In de cursus 'Werken met de digitale overheid' kwam in vier ochtenden alles aan bod.

In de vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid zijn daarnaast nog meer cursussen en bijeenkomsten georganiseerd om digitaal vaardiger te worden. Heb je nog nooit met een computer gewerkt? Meld je aan voor de gratis Klik & Tik-cursussen en leer de basis die je nodig hebt om met een computer te kunnen werken. In kleine groepjes en onder geduldige begeleiding van geschoolde vrijwilligers. Deze cursus is onder meer in de bibliotheken in Millingen, Beek en Malden te volgen.

Meer informatie of inschrijven voor een cursus in een van de bibliotheken van de Bibliotheek Gelderland Zuid? Ga naar de bibliotheek of (laat je) inschrijven via www.obgz.nl/digitaalvaardig. De bibliotheek neemt dan contact met je op om te kijken welke cursus bij je past en om te bespreken op welke data je de cursus kunt volgen.