Afbeelding
Foto:

Parterre, vijfde seizoen

GROESBEEK - Op zondag 12 november begint de vijfde serie van Parterre: verdiepen op de begane grond”. Op de begane grond ontmoet je elkaar geïnteresseerd en gelijkwaardig. Daar spelen de vragen en vreugdes van het samenleven zich af. We hebben voor deze begane grond een mooie ruimte gekregen in het oudste gebouw van Groesbeek.

Thema is deze keer: Wat is jou/mij heilig? In onze dagen lijkt weinig nog onomstotelijk vast te staan. Er kan van alles beweerd worden. En morgen is het al weer anders. Hoe is het dan om je onverdeeld verbonden te weten/voelen met iets of iemand? Is er een plek, een mens, een gebeurtenis waartoe je je onvoorwaardelijk verhoudt? Ben je ergens heilig ervan overtuigd? Heb je heilige verontwaardiging?

Iedereen is welkom en niemand wordt de maat genomen. Na een uur gezamenlijk ontmoeten is er tijd en ruimte voor een hapje en drankje.

Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima. Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage voor het drinken. Een vrije gift is ook welkom.

De bijeenkomst is 12 november van 16.00 tot 18.00 uur om de protestantse kerk, Kerkstraat in Groesbeek (nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl).