Verlies DVSG in laatste minuten

GROESBEEK - DVSG start aanvallend met meteen een goede aanval. Helaas belandt de pass net achter Tijmen Heus. Tijmen krijgt na een kwartier wederom een kansje. Thijs de Jong komt goed op en geeft een pass op Tijmen Heus. De bal valt miraculeus stil, waardoor Thijs niet zelf kan schieten. De inzet van Tijmen gaat via een verdediger over het doel.

Pas na een half uur heeft de tegenstander SVHA een grote kans. Gelukkig kan Charl Jacobs nog net de inzet blokkeren, waardoor de bal over het doel gaat. Even voor rust kan Menno Sillessen doorkomen, maar komt hij niet tot een schot op doel.

Na de rust is het DVSG die probeert een doelpunt te forceren. Er komen geen grote kansen uit het veldoverwicht. Na een kwartier wordt Gijs Bach gewisseld voor Ruben Nillessen. SVHA komt alleen tot counteren in deze fase, maar is hierin wel gevaarlijk. Tijdens dit aanvallend overwicht komt DVSG tot een paar mogelijkheden, maar geen grote kansen. Tijmen Heus wordt gewisseld voor Max Thijssen.

Even later wordt bij SVHA wordt een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Het is al wel duidelijk te zien dat SVHA sterker aan het worden is en DVSG zich steeds beperkt tot tegenhouden. Niek Derksen wordt gewisseld voor Bas Jochoms met nog tien minuten te spelen.Een corner net voor het einde van de wedstrijd wordt DVSG fataal. De bal valt zo voor het intikken voor de voet van een SVHA-speler. DVSG probeert nog met man en macht in de laatste twee minuten te scoren, maar slaagt daar niet in. Een mooie wedstrijd die eigenlijk een gelijkspel had verdiend, wordt in de slotminuten met 0-1 verloren.

Volgende week speelt DVSG uit tegen de koploper SVO.