Afbeelding

Jacco Eltingh moet 10 keer opdrukken bij tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK - Op zondag 29 oktober was de Iso Lemon tour bij tennisvereniging Groesbeek. Op zes banen zijn er diverse tennisclinics gegeven aan de leden van deze tennisvereniging. Jong en oud was van de partij. Er is getraind op onder andere de forehand, de backhand, de volley, de service en natuurlijk ook het dubbelspel.

De clinics waren een groot succes. De leden hebben veel bruikbare tips gekregen van de aanwezige trainers en natuurlijk ook van Jacco Eltingh zelf. Ter afsluiting van deze superleuke middag werd er nog een tennis demo gegeven. De verliezer moest 10 keer opdrukken. Dankzij het goede teamwork van Maartje Kamps en Rob Thijssen, moest Jacco Eltingh 10 keer met zijn neus richting Groesbeekse bodem!

Aan deze tennis clinic is de actie Hart voor de club gekoppeld. Leden konden door middel van een sponsoring van 25 euro een bijdrage leveren voor de aanschaf van een AED. Inmiddels is er een bedrag van 2550 euro bij elkaar verzameld.

Heeft u ook zin gekregen om te gaan tennissen? U bent welkom bij tennisvereniging Groesbeek. Neem eens een kijkje op de site www.tvgroesbeek.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding