Afbeelding
Foto:

Halloween bij Switch '87

MILLINGEN - Zaterdag 28 oktober was het weer zover. De engste en griezeligste training van het jaar: Halloween. De kinderen kwamen prachtig verkleed binnen, als heksen, skeletten en andere griezels. Vaders en moeders waren ‘s ochtend al druk in de weer geweest om hun zoon of dochter zo mooi en eng mogelijk te schminken.

Er waren bijna zestig kinderen in de hal en om dat in goede banen te leiden, werden de kinderen na de warming-up verdeeld in twee groepen.
Els had aan de ene kant van de hal een spellencircuit uitgezet met blindvolleybal, doekvolleybal en een serveeroefening. Bij Marise konden de kinderen even tot rust komen door te gaan knutselen. Allen hebben ze een spookje gemaakt met daarin een waxinelichtje.

Aan de andere kant van de hal ging de tweede groep volley-slagbal doen: hier werd de groep verdeeld in een slag- en een veldteam. De bedoeling was dat er telkens een kind van het slagteam de bal met een opslag in het veld speelde en dan via de allerlei obstakels proberen het volgende honk te bereiken voor het veldteam de bal in de dunk had gespeeld. Had de speler het thuishonk bereikt, dan had hij een punt verdiend voor zijn team!

Aan het einde werd door Sadé de mooiste/griezeligste mini van de dag uitgekozen. Bij de oudste kinderen werd Milan uitgeroepen tot Spook van de Dag en bij de jongste jeugd werd Loes uitgeroepen tot Pompoen van de Dag!

Na afloop kregen de kinderen allemaal wat lekkers te drinken en een Halloweenzakje met lekkers. De organisatie bedankte alle ouders die hebben geholpen met opbouwen, begeleiding spellen en opruimen. En volgend jaar is er natuurlijk weer een Halloweentraining!