Coppes Hoorzorg bestaat bijna vijf jaar in Groesbeek

GROESBEEK - De afgelopen maanden heeft Coppes Hoorzorg in Groesbeek nogal wat veranderingen doorgemaakt. Zo zijn ze verhuisd naar de nieuwe winkel aan Bellevue 2 te Groesbeek, recht tegenover Bruna en vieren ze binnenkort hun vijfjarige bestaan.

Bij binnenkomst aan Bellevue 2 worden we warm ontvangen door de nieuwe medewerkster, tevens audicien in opleiding Annemieke Mulder. Dagelijks vertegenwoordigt zij samen met Jochem 'Coppes Hoorzorg'. De winkel kenmerkt zich door een fris en open uiterlijk en straalt met de toegepaste aankleding gezelligheid uit. Er zijn twee nette aanmeetruimtes met de nieuwste apparatuur op het gebied van hoorzorg, er is een modern ingerichte wachtruimte en daarnaast staat de overheerlijke koffie al voor ons klaar. Jochem Coppes heet ons van harte welkom.

'We zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie en daarmee onze bereikbaarheid. Klanten parkeren de auto gemakkelijk op het Marktplein of in de parkeerkelder van winkelcentrum Bellevue, binnen enkele meters staan ze al bij ons in de winkel. Daarnaast stopt de bus nagenoeg voor onze deur' aldus Jochem Coppes.

Voor wie een kleine ronde door de winkel maakt ziet al snel de presentatie van de meest kleine hoortoestellen en de meest geavanceerde ondersteunende apparatuur. Hoe kan het dat hoortoestellen tegenwoordig zo ontzettend klein zijn? En wanneer zijn ze precies aan vervanging toe?Jochem: 'De ontwikkeling op het gebied van techniek gaat tegenwoordig razendsnel, zo ook die van de hoortoestellen. Gemiddeld genomen gaat een hoortoestel zo'n vijf jaar mee. Doordat de ontwikkeling zo ontzettend snel gaat, zijn ze relatief ook snel verouderd. Niet dat het hoortoestel ermee stopt na vijf jaar, maar het is meestal wel toe aan vervanging. Zeker als je nagaat dat het dan al zo'n 25.000 uur in het oor heeft gezeten. De techniek die in zo'n klein hoortoestel zit, is enorm geavanceerd. Het toestel bevat een chip waarop alle inkomende informatie in no-time verwerkt wordt. Daarnaast worden er microluidsprekers en minimicrofoons gebruikt die tot de kleinste ter wereld behoren. En dat is allemaal weggestopt in een klein omhulsel dat intensief gebruikt wordt en ook nog eens blootgesteld wordt aan vocht en vuil. Kortom: een hoortoestel is enorm kwetsbaar en moet daarom op tijd vervangen worden om zo het beste gehoor te kunnen garanderen.'

Coppes Hoorzorg biedt hooroplossingen voor eenvoudige en complexe hoorproblemen. Moderne hoortoestellen kunnen zichzelf afstemmen op wisselende situaties of kunnen via een app op de telefoon bediend worden. Ook telefoongesprekken en muziek kunnen rechtstreeks via het hoortoestel beluisterd worden. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Wilt u meer weten of nieuwe hoortoestellen uitproberen? Jochem en Annemieke zoeken graag samen met u naar de beste hooroplossing waarmee u weer enkele jaren optimaal geholpen bent! Neem vrijblijvend contact met ons op via: 024 8445599 of bezoek ons aan Bellevue 2 in Groesbeek!