Afbeelding
Foto: Tanja Vissers

Ladies lossen moord op bij Treffers

Foto: Tanja Vissers

GROESBEEK - Vrijdagavond was er voor de dames van de businessclub van De Treffers de jaarlijkse Ladiesnight. Traditiegetrouw worden de vrouwen deze avond in de watten gelegd. Ook dit jaar was het weer een verrassing wat de dames te wachten stond.

Het was de bedoeling dat de dames met de bus zouden vertrekken, totdat er plotseling in het programma werd ingebroken omdat er een moord gepleegd was die opgelost moest worden. De speurneuzen werden in groepen verdeeld, die gemerkt werden met een eigen kleur. Trainer Anton Janssen had een cruciale rol in het moordspel, speler Pim Balkestein mocht het een en ander aan de dames door laten schemeren na twee spellen en de andere selectiespelers hielpen de dames met het oplossen. Na 2,5 uur speurwerk wist het zwarte team het best de moord op te lossen.

Tijdens het oplossen hebben alle ladies zich te goed gedaan aan de hapjes en drankjes die voorbij kwamen. Ter afsluiting van de avond kregen alle ladies nog een broodje kipsaté en een fraai boeket bloemen overhandigd. Op muziek van Hans Peters werd de avond nog gezellig afgesloten en was de moord al gauw vergeten.