Jubilarissen SWOM 2017
Jubilarissen SWOM 2017 Berry Celissen

Jubilarissen Stichting Welzijn Ouderen Millingen

MILLINGEN - Zondag 28 oktober werden tijdens de jaarlijkse brunch van Stichting Welzijn Ouderen Millingen (SWOM) in Hotel Millings Centrum weer enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet.

10 jaar: Dick Siecker begon tien jaar geleden met het bezorgen van warme maaltijden. Al snel werd de overstap gemaakt naar de vervoersservice. Dick vervoert de cliƫnten graag en is altijd inzetbaar. Helaas kon hij deze middag niet aanwezig zijn. De vrijwilligersspeld zal op een later tijdstip aan hem uitgereikt worden.

15 jaar: Ans Frederiks bezorgt naast haar nachtdiensten in Gasthuis St. Jan de Deo al 15 jaar de maaltijden bij de inwoners van Millingen. Zij doet dit nog altijd met veel plezier.

25 jaar: Marijke en Hans Megens bezorgen al 25 jaar de warme maaltijden bij de mensen thuis. Marijke meldde zich in 1992 aan. In het begin sprong Hans bij als hij tijd had, later werd ook hij een vaste kracht.

Voorzitter Cor Broekhuizen bedankt de jubilarissen, zij krijgen een cadeaubon en een boeket bloemen.

Joke Reinerman heeft aangegeven haar bestuurstaak neer te leggen. Joke begon als vrijwilligster bij de vervoersservice in 1996. Niet veel later nam ze het secretariaat over van Thea de Wijse. Deze taak heeft ze vervuld tot 2009. Vanaf die tijd heeft ze diverse voorkomende taken binnen het bestuur verricht. Zij blijft inzetbaar voor SWOM bij de vrijwilligersgroep voor mantelzorgers en vervang coƶrdinator. Ook Joke wordt door de voorzitter bedankt voor haar jarenlange inzet. Na de huldiging kon men nog genieten van de heerlijke brunch. SWOM is blij met alle vrijwilligers en hoopt nog lang een beroep op hen te kunnen doen.