Groesbeekse intocht
Groesbeekse intocht Foto:

Sinterklaas geeft gratis entree voor elk familielid!

GROESBEEK - Op 25 november komt Sinterklaas weer naar Groesbeek. Vergezeld door zijn pieten brengt hij dit jaar een grote theatershow naar sporthal Heuvelland. Een show boordevol dans, zang en doldwaze pietenstreken.

Deze show is voor de hele familie. De toegangskaarten zijn zo lang de voorraad strekt vanaf 10 november gratis af te halen bij de Bruna, Intertoys en Hans de echte bakker in het centrum van Groesbeek.

Na het succes van afgelopen jaren komt Sinterklaas dit jaar naar Groesbeek met een grote theaterproductie, speciaal voor de hele familie! Na de intocht op het Dorpsplein (14:00 uur) neemt hij het publiek mee naar sporthal Heuvelland. Om 16:15 uur en 17:15 uur barst een knotsgek Sinterklaasfeest los. De show zit vol pieten, grappen, en grollen. Er wordt gedanst door de danspieten, je ontmoet de ballonnenpiet, het doldwaze duo van Filippo en Ricardo, de knuffelpiet en natuurlijk Sinterklaas.

Iedereen mag naar het theater! Woordvoerder Marc Luijben zegt: “Na jaren goed observeren en met een luisterend oor voor de Groesbeekse Sint te hebben gewerkt, hebben we besloten, met de Groesbeekse ondernemers, een gratis kindervoorstelling aan te bieden: een magische Sinterklaasshow toegankelijk voor iedereen! Deze Sinterklaaservaring is voor ieder huishouden bereikbaar en een gegarandeerd familiemoment!”

De Sinterklaasvoorstelling is voor ieder kind uit de gemeente Berg en Dal en uit Groesbeek. De kaarten zijn vanaf 10 november kosteloos af te halen bij de Bruna, Intertoys en Bakkerij Hans in het centrum van Groesbeek. Showtijden zijn 16:15 en 17:15 uur.