Nieuwe adverteerders bij Switch'87

MILLINGEN - Elk jaar in september/oktober benadert de PR-commissie van Switch haar adverteerders weer voor een advertentie in ons clubblad. Dit seizoen verwelkomen we 2 nieuwe adverteerders; Schoonmaakorganisatie Mart van den Berg & Zn. en UwMobiliteitspunt.nl. "Wij bedanken beide bedrijven voor het gestelde vertrouwen in onze mooie sportvereniging."

Schoonmaakorganisatie Mart van den Berg & Zn. is al vele jaren een begrip in Millingen en wijde omgeving. U kunt er terecht voor kantoorreiniging, glasbewassing maar ook voor het schoonmaken van gevels en dakgoten. Tevens hebben een ontstoppingsdienst en de nieuwste schoonmaakservice is Carcleaning. U vindt Mart van den Berg & Zn. op het industrieterrein Molenveld in Millingen.

Mobiliteitspunt Leuth is ontstaan uit de wens van Autobedrijf Booltink om de klant meerdere mobiliteitsoplossingen (fiets, scooter, OV of auto) aan te kunnen bieden. Wat begon als een idee is uitgegroeid tot een bedrijf met de toepasselijke naam: Uw Mobiliteitspunt.nl!
Mobiliteitspunt heeft alle mobiliteitsoplossingen onder één dak, zodat u mobiel kunt blijven op de manier die het beste past bij uw wensen en voor elk budget. U vindt UwMobiliteitspunt.nl op Lieskes Wengs in Leuth.