Afbeelding
Foto: Arrianne Kersten

Mini van de maand

MILLINGEN - Op zaterdag 4 november speelde Switch ’87 Dames 1 thuis tegen de koploper Set Up ’69. Deze wedstrijd waren Marit Leenders en Anne Hendriks aanwezig als mini van de maand.

Anne en Marit spelen samen in Switch N5-1 en trainen op maandag bij Niek en zaterdag bij Mieke en Hanneke. Beide meiden hadden een mooi blauw shirt gekregen waarop kon stond dat ze mini van de maand waren. Voor de start van de wedstrijd tegen Set Up'69 waren beide meiden druk met de warming-up en het inspelen. Voor het serveren waren ze niet bang. Marit gaf aan dat ze normaal bij een miniveld al een paar passen naar achter gaat, anders serveert ze uit.

Anne ging als eerste serveren. De serve ging heel goed en de meiden aan de overkant speelden de bal weer terug waarna Anne de bal kon opvangen. Daarna was het de beurt aan Marit die eerst op de 7-meter ging staan. Op advies van Dames 1 toch maar een paar stapjes naar voren. Ook Marit had geen probleem om de bal goed over het net te serveren en kon ze deze weer opvangen toen de tegenstander de bal weer terugspeelden.