Dansen in Kekerdom

KEKERDOM - Bent u eigenlijk gek op dansen op de beste hits van alle tijden, maar heeft u weinig behoefte en tijd voor een trip naar de stad? Kom dan naar Kekerdom!

Sinds enkele maanden wordt er elke derde zaterdag van de maand in de Waard van Kekerdom een dansfeest georganiseerd genaamd 'Arjan Draait Door'. Dit feest is het initiatief van een bevlogen dj met een grote liefde voor dansen en dansmuziek. Het concept is eigenlijk vrij simpel: de dj draait de beste, meest swingende hits uit de 70's tot en met de 00's en uw verzoekjes mogen te allen tijde ingediend worden, de dj staat tot uw dienst. De afgelopen edities bleken een groot succes met een gezellige sfeer in het café en een dikbevolkte dansvloer in de zaal.

De eerstvolgende editie is op zaterdag 18 november vanaf 21:00. De entree bedraagt 3 euro, in De Waard van Kekerdom. Mocht u van tevoren een hapje willen eten? Die avond serveren we diverse tapas (vlees, vis en vega) in het eetcafé. Meer informatie staat op www.waardvankekerdom.nl.