Hap en Tap Festijn Millingen aan de Rijn

MILLINGEN - Als je voor de dertigste keer iets organiseert is er alle reden om er iets bijzonders van te maken. De Deurdouwers organiseert komend jaar voor de dertigste keer Koningsdag (voorheen Koninginnedag) dus reden voor iets extra’s.

"We willen komend jaar Koningsdag vieren onder de naam Hap en Tap Festijn Millingen aan de Rijn. Naast alle gebruikelijke zaken zijn we van plan om op het Oranjeplein naast gezellige muziek en het tapgebeuren ook de nadruk te leggen op het hapgebeuren. Wij zoeken standhouders, liefst multicultureel, die voor een bescheiden bedrag van 30 euro een stand willen huren op het Oranjeplein zelf (dus niet in de braderie). Zij mogen voor die 30 euro maximaal drie verschillende snacks verkopen tegen een maximale prijs van 1,50 euro per stuk.

Wij willen hiermee bereiken dat het een proeverij wordt van snacks uit vele landen. De eerste Thaise en Indische stands hebben zich al aangemeld. Voor een echte proeverij moeten we er natuurlijk meer hebben. Als u mee wilt doen, meldt u zich dan aan. Dit kan bij Wendy Vos op de volgende manier: Graag duidelijk vermelden met welke hap/hapjes u wilt deelnemen op het Hap en Tap Festijn. Uw naam, adres en telefoonnummer. wendytomvos@kpnmail.nl"