Afbeelding
Foto:

Meedoen met buiten/beweeglessen

REGIO - Eveline, van Kwiek Actieve Leefstijl, is op zoek naar 15 tot 20 inwoners van 40 jaar en ouder die hun leefstijl willen verbeteren.

De media staat vol van bewegen op een matig intensief niveau zodat jouw conditie vooruit gaat en de kilo’s eraf vliegen. Regelmatig wandelen, misschien wel 10.000 stappen per dag maken is dé manier om dit te bereiken. Een hele opgave die je alleen vaak niet voor elkaar krijgt. Door een landelijke subsidie en medewerking van de apotheek en de gemeente, kan Kwiek Actieve Leefstijl wekelijkse trainingen en coaching met behulp van een fitbit (stappenteller) aanbieden aan 15 tot 20 deelnemers.

De eerste ontmoeting is donderdag 23 november om 9.30 uur in de koffieruimte van de basisschool Op de Heuvel in de Ericastraat in Groesbeek. In deze ontmoeting wordt alles uitgelegd en volgt de eerste training. Inwoners van 40 jaar en ouder die graag wandelen, leefstijl willen verbeteren, wat willen afvallen, misschien wel diabeet zijn, zijn welkom. De kosten zijn 30,00 euro voor 27 trainingen en een kleine borg voor het horloge zijn de kosten. "Geef je alvast op via de site www.kwiekactieveleefstijl.nl of bel 06 13260571."