EvanE geeft blijk van

maatschappelijke betrokkenheid

GROESBEEK - Toen De Treffers bij Anja en Henk Middendorp, de nieuwe eigenaren van de dames- en herenmode kledingzaak in de Dorpsstraat in Groesbeek, aanklopte om de club te sponsoren, namen zij even de tijd om dit verzoek in overweging te nemen.

De intentie om de voetbalclub, met een grote naam in de regio en zelfs daarbuiten, te steunen was er zeker wel, maar het zou dan toch niet alleen maar in de vorm van een financiële bijdrage moeten zijn, zo redeneerden Anja en Henk. Zij zouden namelijk aan een financiële bijdrage graag een maatschappelijk doel gekoppeld willen zien, bijvoorbeeld in de vorm van een activiteit waaraan ouderen uit de gemeente Berg en Dal plezier zouden kunnen beleven. En dan met name die ouderen, die niet zo vaak in de gelegenheid zijn om een feestje bij te wonen.

Na hierover te hebben nagedacht is het idee uitgewerkt om in het clubhuis van De Treffers een middag met muziek en dans te organiseren voor een aantal ouderen die door een welzijnswerker van GGZ worden geselecteerd. De Treffers heeft dat idee van harte omarmd, en zo kan het gebeuren dat er op woensdagmiddag 29 november een leuke middag voor ouderen plaatsvindt in het clubhuis van De Treffers, waarbij het seniorenorkest Aldörum voor de muzikale omlijsting zal zorgen.

De Treffers staat met alle plezier een gedeelte van het sponsorbedrag van EvanE voor dit gebaar van maatschappelijke betrokkenheid van Anja en Henk af, en wenst de ouderen een gezellige middag toe.