Koffie mèt… de diëtiste

GROESBEEK - Op maandag 11 december is er weer de maandelijkse editie van 'Koffie met…'. Deze keer is het onderwerp: 'de diëtiste'.

'Een mens ìs wat hij eet…'. Of deze zin helemaal voor jou op gaat, durven we natuurlijk niet te zeggen. Maar voeding heeft natuurlijk wel grote invloed op ons als mensen. Zeker als je als mantelzorger behoorlijk belast bent met de zorgen voor jouw naaste, kan het zinvol zijn eens te kijken naar jouw voeding. Er is eten waardoor je je veel fitter gaat voelen. Maar ander eten zorgt ervoor dat je je juist vermoeider voelt.

Het is goed om als mantelzorger ook van dit onderwerp op de hoogte te zijn. Je hoort wat je kunt doen om je goed en fit te blijven voelen. Ook in drukke perioden! Diëtiste Marielle Klaasen heeft veel ervaring op dit terrein en gaat over dit onderwerp in gesprek.

'Koffie met…' vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Begonnen wordt om 14.00 uur en gestopt om 15.30 uur. Je kunt vanaf 13.30 uur binnen komen. 'Koffie met…' is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.

Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 0406066.