Periodetitel binnen. Champagne!!!!
Periodetitel binnen. Champagne!!!! Foto: Dick Braam

SVO1 behaalt periodetitel

OOIJ - Zondag 19 november werd de competitiewedstrijd SVO1 tegen SCD1 uit Deest gespeeld op sportpark De Kempkes. Voor SVO stond de eerste periodetitel in deze klasse op het spel. Bij winst of een gelijkspel zou deze behaald worden.

Al na enkele minuten werd de 1-0 gescoord door Ralf van den Heuvel. De hele eerste helft bleef SVO de betere ploeg maar kwam niet meer tot scoren! SCD kwam de tweede helft wat beter en feller uit de startblokken dan in de eerste helft, met als resultaat dat zij, ook al snel, na de hervatting de gelijkmaker scoorde. SVO ging hierop weer vol in de aanval om de volle winst binnen te halen. In de 70e minuut scoorde Maikel van de Bergh de 2-1.

Hierna kwamen er nog wel een paar kansjes voor de thuisploeg, maar er werd niet meer gescoord. De stand bleef dus 2-1 en hiermee had SVO de eerste periodetitel binnen.