De nieuwste multifocale glazen

bij Mol Optiek in Millingen

MILLINGEN - Multifocale brillenglazen zijn er in veel varianten. "Dagelijks krijgen wij de vraag, waarin zit het verschil , multifocaal is toch multifocaal? Terwijl de ene brildrager enthousiast is over haar of zijn multifocale brillenglazen, ligt deze bij de ander in de kast. Uiteraard zijn we allemaal verschillend, ook qua acceptatie wat betreft ons zicht."


Onze ogen en hersenen hebben tegenwoordig dan ook heel wat te verduren, drukte in het verkeer, digitale werkzaamheden zoals smartphone , computer et cetera. De afwisseling in ons zicht, van veraf naar dichtbij is nog nooit zo intensief geweest als nu het geval is. Dit gegeven noemen we visuele stress. Waar voor de één een basis multifocaal brillenglas voldoet, wil de ander een zeer geavanceerd brillenglas.

Onlangs introduceerde Nikon het nieuwste multifocale brillenglas, Nikon Presio Master. Nikon is leider in de markt, wat betreft het creëren van hoogwaardige lenzen. Door de deelname aan pool-en ruimtevaartexpedities wordt unieke optische kennis verzameld. Deze kennis is verwerkt in de NODE-technologie (Nikon Optical Design Engine.) Dit is de basis voor het verfijnde multifocale brillenglas. "Uw persoonlijke kenmerken worden in dit brillenglas verwerkt (montuurkeuze, houding zowel veraf als lezen et cetera), dit zorgt ervoor dat u een zo breed mogelijk zicht ervaart, zowel veraf, dichtbij en in het tussen gebied, stressvrij zicht.
Wilt u meer informatie over verschillende soorten multifocale brillenglazen en welke variant eventueel het beste bij uw wensen en leefsituatie past? Kom gerust eens aan Heerbaan 132b in Millingen aan de Rijn; 0481 769113."