Bandje Speciaal
Foto: Michael Makaay
Bandje Speciaal Foto: Michael Makaay

Feestelijke afsluiting jubileumjaar

MILLINGEN - Zaterdag 18 november werd het jubileumjaar, 165 jaar schuttersgenootschap OEV, gevierd met feestmuziek van Bandje Speciaal. De zeskoppige formatie had vanaf de start de aanwezigen meteen op de dansvloer.

De avond begon met de onthulling van een OEV-feestvlag door het koningspaar, Joop Peelen en prinsgemaal René Honing. De oud-koningen waren uitgenodigd om de vlag, die door de vereniging aan hen aangeboden werd, in ontvangst te nemen. Na het openingswoord volgde de uitreiking aan de aanwezige koningsparen door koning Joop. Tijdens de kermisdagen zal in Millingen aan de Rijn de vlag bij de Dreuge schutters aan de gevel wapperen.

Hierna kon het feest beginnen, Bandje Speciaal maakte er met leuke medleys een super gezellige avond van die pas vroeg in de volgende morgen tot een einde kwam. Van Hollandse hits, disco stampers tot 'stage diving' op de hardrock nummers, Bandje Speciaal zorgde er met hun repertoire voor dat deze avond een echte jubileumfeestavond werd. En bij een Bandje Speciaal hoort natuurlijk een bitterbal op zijn tijd. Op naar het volgende feest!