Remco Hammer
Remco Hammer Foto: Remco Hammer

Vijf nieuwe carrouselleden gemeente Berg en Dal

BERG EN DAL - Dit zijn de vijf nieuwe carrouselleden die op donderdagavond 30 november om 19.45 uur worden beëdigd in de raadszaal van het gemeentehuis in Groesbeek door burgemeester Slinkman.

Remco Hammer (30) is getrouwd en is woonachtig in Groesbeek. Zijn huidige beroep is docent projectleider op de opleiding integrale veiligheidskunde aan Avans Hogeschool in 's Hertogenbosch en Breda. Remco is sinds 2008 lid van de VVD. "Als overtuigend liberaal was dat voor mij de enige keus. Welke zaken ik in de carrousel ga behandelen wordt nader met de fractievoorzitter en overige carrouselleden afgestemd", aldus Remco.

Peter jaar VOLG ( Foto 2 )

Peter Zwitserloot (47) is woonachtig in kerkdorp De Horst in Groesbeek, is gehuwd en heeft twee kinderen. In het dagelijks leven is Peter beroepsmilitair als officier bij de Koninklijke Landmacht. Sinds afgelopen zomer is Peter lid van VOLG. Zijn interesse in de carrousel is veiligheid en leefbaarheid.

Jelena Vovk (33) is ongehuwd en woonachtig in Groesbeek. In het dagelijks leven is Jelena Jurist en functionaris gegevensbescherming gemeente. Sinds zomer 2017 is Jelena lid van de Groesbeekse Volks Partij. Welke zaken Jelena gaat behandelen in de carrouselvergaderingen hangt af van welke onderwerpen er op de raadsagenda worden geplaatst.

Christel Arts (38) is ongehuwd en woonachtig in Groesbeek. In het dagelijks leven is Christel staffunctionaris Kwaliteit en Veiligheid. Christel loopt een half jaar mee in de politiek bij de plaatselijke partij GVP. Later zal worden bekeken welke zaken zij in de carrouselvergadering zal behandelen.

Ruud Verstraaten (33) woont samen en woont in Groesbeek en heeft een zoon. In het dagelijks leven is Ruud Hoofd Administratie / P&O bij Megens Installaties. Ruud is sinds 9 maanden actief bij de Groesbeekse Volks Partij. Wat hij gaat behandelen in de carrouselvergadering hangt af van de onderwerpen die aan de orde komen.

Peter Zwitserloot
Jelena Vovk
Christel Arts
Ruud Verstraaten