Nieuwjaarsreceptie SVO

OOIJ - Op 1 januari vindt er in het clubhuis van SVO weer de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Vanaf 15:00 uur is iedereen welkom om samen met feest-dj Mike het jaar feestelijk te beginnen.

Voor de kinderen is er een leuke speelhoek met een springkussen en draait er een leuke film. Deze middag zal er ook een leuke activiteit plaatsvinden die dit jaar wordt verzorgd door SVO-Korfbal. Kortom: kom allemaal op 1 januari naar SVO om samen
2018 in te gaan!

Jaarvergadering Rood Wit

GROESBEEK-BREEDEWEG - De algemene leden- en jaarvergadering van de Groesbeekse voetbalvereniging Rood Wit wordt dit jaar gehouden op vrijdag 8 december in de kantine aan het Kapittelland.

De aanvang is om 20.00 uur. Op de agenda staan onder andere het verslag van de vorige vergadering, de terugblik op het afgelopen seizoen door de voorzitter, de mededelingen, het jaarverslag van de penningmeester, de verkiezing van de kascontrole commissie, de verkiezing van de aftredende bestuursleden en niet te vergeten: de rondvraag. Alle leden worden door het bestuur van harte uitgenodigd voor deze belangrijke vergadering.