Vrouwenweekend

in Groesbeek

GROESBEEK – Drie krachtige ondernemende vrouwen, onderneemsters uit Groesbeek: Lisette Sillessen, Ida Furer en Laura Poelen houden op 15, 16, en 17 december een PPP-weekend in Groesbeek. PPP staat voor Puur, Passie en Power. Het weekend is bedoeld voor vrouwen vanaf dertig jaar uit alle windstreken die hun passie en power willen delen, die van een stevige wandeling houden, willen onthaasten, ontspannen en sparren.

Het weekend is voor vrouwen die zich afvragen waar sta ik nu, wat zijn mijn waardes en welk doel heb ik voor ogen. Blijven dromen verlangens of ga ik mijn dromen waarmaken ? Hoe ga ik dat doen en wie of wat heb ik daar voor nodig. Leef ik zoals ik leven wil ?

De drie vrouwen hebben deelnemerservaring met soortgelijke evenementen en bewaren daar goede herinneringen aan. Enthousiast vertellen ze: "Die inspireerde ons! Even weg uit de dagelijkse beslommeringen, pas op de plaats, even tijd voor jezelf, verdiepende gesprekken en ervaringen delen geeft zoveel energie, kracht en zin. Dat gunnen we andere vrouwen ook!"

Op de drempel van 2017 terugkijken en vooruit kijken. De plek is fantastisch te weten het balkon van Groesbeek aan de Derdebaan en het uitzicht adembenemend. Wandelen met aandacht, mediteren, koken, pret maken en stil zijn. Praten, lachen, luisteren en dan geïnspireerd weer naar huis. Het weekend is compleet verzorgd, lekker, luxe, comfortabel en feestelijk! Kleine groep, maximaal 16 personen.

Van de deelneemsters wordt verwacht dat zij het geboden [programma volgen en van harte meewerken om er voor alle deelneemsters een topweekend van te maken. De aanvang is vrijdag 15 december om 19.00 uur en het einde zondag 17 december 16.00 uur.
Voor meer informatie en zich aanmelden kan voor 8 december via www.pppweekend.nl of bij Lisette 06 22275895, Ida 06 33434913 of Laura 06 43571252.