Eindelijk weer winst Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Nadat de afgelopen drie wedstrijden verloren gingen wist Groesbeekse Boys eindelijk weer te winnen. Op sportpark Breedeweg werd HAVO met 1-0 verslagen. De overwinning geeft het team van trainer Koen Renswoude vertrouwen voor de komende wedstrijden.

Hoewel de uitslag mogelijk anders doet vermoeden kregen de supporters een leuke wedstrijd te zien. Beide teams zochten de aanval waardoor zij diverse kansen wisten te creëren. Groesbeekse Boys had in de eerste helft de beste kansen. Sander Bisseling was met een kopbal en schot in de openingsfase dichtbij een treffer. Maarten van de Burg had het geluk aan het einde van de eerste helft niet aan zijde. Binnen één minuut zag hij een volley naast gaan en wist HAVO doelman Steven Paul redding te brengen.

Aan het begin van de tweede helft ging HAVO aanvaller Sjors Venselaar alleen op Boys doelman Jeffrey Hoogenbosch af maar werkte naast en schoot Thijs Barten namens de bezoekers van dichtbij over. Thom Jochoms wist daarop een corner wel hard binnen te koppen. In het verloop van de tweede helft bracht Jeffrey Hoogenbosch een aantal keren redding. Hij tikte een schot van Kefas Schut over, stopte een schot van Sjors Venselaar en ronselde een kopbal uit de bovenhoek. Aan de overzijde mocht Bram de Bruin alleen op de HAVO doelman af. Hij werd gestopt waarna Dave Kleijnen de rebound vanaf 25 meter maar net naast schoot.

Zondag 3 december staat de uitwedstrijd tegen sv Hatert op het programma. Groesbeekse Boys staat op de twaalfde positie, Hatert met één punt meer op de negende. De wedstrijd in Nijmegen begint om 14.00 uur.