Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Leden van Verdienste De Treffers

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Tijdens een druk bezochte vrijwilligersavond van De Treffers zijn vrijdagavond liefst vijf Leden van Verdiensten gekozen. Het is een goed gebruik deze avond de 'Vrijwilliger van het Jaar' te kiezen die dan de speciale erkenning 'Lid van Verdienste' ontvangt.


Het was een bijzonder gezellige vrijwilligersavond waarbij de feest DJ Mike voor de muzikale omlijsting zorgdroeg. De leden van Verdiensten waren dit jaar drie mannen die al jaren zeer actief zijn binnen de jeugd en trouw diverse functies vervullen. Zowel het jeugdbestuur als het algemeen bestuur waren het unaniem eens dat zij deze verdiende titel in ontvangst mochten nemen, te weten: Frank van Elst, Henri Thissen en Hans Liebers. De drie vrienden zijn al van kinds af aan betrokken bij De Treffers en zijn sinds vele jaren actief binnen het jeugdbeleid.

Later op de avond verraste Jan Driessen met een speciaal woord van dank namens de gehele vereniging aan voorzitter Bert Janssen en zijn vrouw Marian. Bert is altijd degene die lovende woorden uitspreekt aan andere clubgenoten, maar deze avond werd hij en zijn vrouw in het zonnetje gezet. Als erkenning voor jarenlang onvolprezen voorzitterschap en vrijwilligerswerk binnen de vereniging kregen ook hij en zijn vrouw Marian de oorkonde van 'Lid van Verdienste'. Marian is zelf als vrijwilliger al jaren actief binnen de maandagmiddagschoonmaakgroep Madaram, verzorgt de administratie van de kledingborg, alsmede de administratie van de zittribune. De Treffers dankte alle vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging.