Jongerencentrum Maddogs

zoekt vrijwilligers

BERG EN DAL - Vrijwilligerswerk is ondenkbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of gastheer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is:

Het jongerencentrum in Groesbeek, de Maddogs, zoekt een vrijwilliger voor ondersteuning in beheer. De Maddogs is een jongerencentrum voor jongeren en oudere jongeren, waar activiteiten worden georganiseerd en waar je je gewoon thuis kunt voelen. En dit alles gebeurt op volledige vrijwillige basis.

De Maddogs zoekt een vrijwilliger, ouder dan 18 jaar, die in de middagen aanwezig kan zijn. De jongeren, die de Maddogs bezoeken, zijn zelf verantwoordelijk voor de organisatie maar het is fijn als een vrijwilliger mee kan kijken.

"Is deze vacature iets voor u? Neem dan contact op met: e-mail: info@ojcmaddogs.nl. Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal."