Afbeelding
Foto:

Aanstaand weekend wordt lustrum feestelijk gevierd

Vijf jaar De Letterie: van kleding en

borduurservice tot aan de leukste cadeautjes...

MILLINGEN – Het is altijd feest om te winkelen bij De Letterie in Millingen. En komend weekend 3 en 4 februari al helemaal, want dan viert Anneke Hazelaar haar eerste lustrum van de zaak. Dat gaat gepaard met leuke aanbiedingen, kansen op een cadeaubon en is er voor de bezoekers een hapje en drankje!

Vijf jaar geleden opende Anneke haar eigen zaak en sindsdien staat ze samen met medewerkster Angelique in De Letterie. De winkel heeft haar oorsprong in de borduurservice, waar particulieren en het bedrijfsleven onder andere bedrijfskleding, badtextiel en zelfs knuffels kunnen laten voorzien van prachtige belettering en andere borduursels.

De Letterie brengt echter meer en kent reeds een hele schaar aan vaste klanten. Ze komen er voor dames- en babykleding, sieraden van onder andere My Jewellery, horloges, accessoires en prachtige tassen. Of voor een keuze uit gewilde cadeauartikelen als Puur Zeep van Mijn Stijl, geurlampen van Ashleigh & Burwood , kaartjes, diverse woonaccessoires en ... de populaire Kletspot!

De kleding is bij De Letterie altijd verrassend in assortiment en in de persoonlijke benadering door eigenaresse Anneke Hazelaar, die telkens met de seizoenen mee een met zorg uitgekiende collectie samenstelt. Babykleertjes zijn er van de merken Noppies en Feetjes. Stuk voor stuk kwaliteit, want daar houden ze bij De Letterie van. Zoals ook de dameskleding van bijvoorbeeld Enjoy, Elvira Casuals, Dreamstar, G-Max, Para Mi, New Star en panty's van Oroblu."

De Letterie, Van Lyndenstraat 2, Millingen a/d Rijn, telefoon 0481 431564, www.deletterie.nl en facebook.