Afbeelding
Foto: Brigitte Kaal

Basisscholen Groesbeek

blij met sport- en spel-attributen van Coop

Foto: Brigitte Kaal

GROESBEEK – Dinsdagmiddag vond de overhandiging plaats van de sport- en spel-attributen aan de zes Groesbeekse basisscholen in de Coop-supermarkt aan De Bats in Groesbeek.

Tijdens de DoeKoe schoolpleinactie georganiseerd, door de twee Groesbeekse Coop-supermarkten aan De Bats en Pannenstraat in samenwerking met Arla Foods, Unilever en Johan Cruyff Foundation konden de cliënten van Coop DoeKoe munten doneren aan basisscholen uit hun buurt. Met de verzamelde munten konden de scholen sport– en spelmateriaal kopen.

In totaal hadden zich zes basisscholen aangemeld om met deze bijzondere actie mee te doen: Adelbrecht Windekind, De Sieppe, Op De Horst, De Breedeweg, Gerardus Majella en 't Vossenhol. In de periode van 3 oktober tot en met 13 november kregen de klanten van de Coopsupermarkten bij aankoop van geselecteerde producten DoeKoe-munten, die zij konden doneren aan een school naar keuze. In die periode is er in beide supermarkten flink gespaard, waardoor er flink wat attributen besteld konden worden. Tijdens de overhandiging waren vertegenwoordigers van Adelbrecht Windekind, Op De Horst en 't Vossenhol aanwezig alsmede enkele leerlingen en beide bedrijfsleiders Patrick van Putten en Jan Willems.