Afbeelding
Foto:

Op Lourdesbedevaart met bisschop

REGIO - De kortste weg naar Christus? Niet vaak heeft u de kans om met uw bisschop op te trekken naar Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Van 14 - 21 oktober heeft u die kans wèl! Samen naar de Moeder Gods die ons de kortste weg naar Christus wil wijzen.

Volledig verzorgd vanaf de bus vanuit Nijmegen, de TGV naar Lourdes (vice versa), tot en met uw hotel met volpension dicht bij de heiligdommen, reis-, medische- en pastorale begeleiding, eigen eucharistieviering bij de grot, processies, internationale hoogmis en nog véél meer. Ook als u niet goed ter been bent kunt u deelnemen. Prijs vanaf 899 euro per persoon. Voor de eerste honderd jongeren tot 30 jaar geldt een bijzonder gunstig aanbod op aanvraag.

Inschrijven bij voorkeur via de site van de bedevaartorganisatie: www.vnb.nl. Klik daar op het duifje 'pelgrimsreizen' en vervolgens bij 'groep' op 'dekenaat Nijmegen' en u kunt met ons mee. Op de site www.parochie-heiligedrie-eenheid.nl staat nog meer informatie en een directe link om in te schrijven. (klik op de parochie-site achtereenvolgens op Agenda – Bedevaarten – Naar Lourdes met onze bisschop).
Komt u er niet uit met inschrijven, heeft u problemen of aanvullende vragen: bel Titus Donders 0612178961.
Reguliere inschrijvingen kunnen gedaan worden tot en met 15 september. Wees er snel bij en ga mee; u bent van harte welkom!

Afbeelding