’t Groeske mozaïekt: verbind uw naam aan uw eigen kunstwerk

GROESBEEK - "Vanaf september willen wij een start maken met het plaatsen van unieke kunstwerkjes in de kloostertuinen rond Mariëndaal bij ’t Groeske. Kleurrijke mozaïektegels gemaakt door de kinderen van de scholen Adelbrecht en Carolus en allerlei mensen uit de buurt. U kunt uw eigen kunstwerk kopen en hebt zo de mogelijkheid uw naam te verbinden aan uw eigen kunstwerk in het park."

"Als u wilt kunt u zelfs uw kunstwerk voorzien van een eigen (gekozen) ontwerp. U mag zelfs meehelpen bij het maken ervan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen ons willen helpen om ons kunstproject waar te maken. Twee specialisten op het gebied van mozaïeken staan ons tijdens dit project bij. Bovendien gebruiken we een gedeelte van de opbrengst om een Social Sofa bij elkaar te sparen. Dat is een grote bank gemaakt met mozaïek die in het park geplaatst kan worden. U kunt ons helpen door zelf een kunstwerk naar uw eigen ontwerp te kopen of door zelf mee te helpen in dit project. Wilt u een eigen tegel, mee doen of meer informatie? Neem via 085 040 60 66 contact op met Annet Jacob, Heidi de Vos of Ernest Jansen. Mailen kan ook: info@fortewelzijn.nl Of kijk op www.vitaalmariendaal.nl bij 'onze projecten'."

Einde bingo De Gevleugelde Vrienden

MILLINGEN - Na heel veel jaren bingo bij postduivenvereniging De Gevleugelde Vrienden is men genoodzaakt hiermee te stoppen.

"Er is een groot te kort aan vrijwilligers om succesvol nog een bingoavond te kunnen organiseren. Een grote traditie komt hiermee aan zijn eind. Dit betreuren wij natuurlijk zeer. Wij willen als bestuur en leden alle vrijwilligers gedurende de veel jaren bedanken. Daarnaast niet in de laatste plaats alle bezoekers, van wie er veel vaste bezoekers waren van onze bingo. Bedankt voor het vertrouwen en de enthousiaste deelname al die tijd. Hopelijk zien we elkaar nog in de toekomst bij een van de andere activiteiten van onze vereniging."