Afbeelding
Foto:

Zalmpodium presenteert Gloed

Foto: Sander Eggen fotografie

MILLINGEN - Binnen het kader van het drie-oever-festival (15, 16 en 17 september) gaat het vierde seizoen 'Zalmpodium' van start met de groep Gloed.

"Deze groep heeft ons knusse kerkje uitgekozen voor een try-out van hun vierde cd genaamd: 'Vier !'. Deze cd wordt eind dit jaar officieel gepresenteerd, maar wij mogen alvast vooraf genieten."

De muzikanten van Gloed beklimmen regelmatig de podia van verschillende kleine theaters in Nederland. Ook intieme (huis)kamerconcerten horen daarbij. Gloed kiest voor betekenisvolle teksten, met humor, emotionele lading en een kwinkslag. Hun muziek is meeslepend en gevarieerd. Teksten en muziek leveren een balans op tussen ingetogenheid en dynamiek, vreugde en verdriet, kortom alles wat het leven zo boeiend en leerzaam maakt. Het leven dat de leden van Gloed willen vieren. Wil je al wat meer van Gloed zien of horen, neem dan eens een kijkje op hun site: www.gloed.nu. Het optreden is zondag 17 september 14.00 uur in het kerkje aan de Zalmstraat in Millingen aan de Rijn.

De entree is weer gratis, maar zoals gewoonlijk zal aan het eind de mooie zwarte hoge hoed zijn rondje maken ! Komt op tijd…want : "Vol is vol", zei de pastoor!