Qi gong in Groesbeek

ROESBEEK - "In de vakantie hebben we met een aantal mensen iedere maandagochtend van 11-12 uur qi gongoefeningen gedaan in park Mariƫndaal, achter de tuinen van het Groeske."

"Wat een heerlijke plek is dit; een prachtige plataan, mooi grasveld en een schoon park. Een dank je wel aan een aantal vrijwilligers is hier zeker op zijn plaats! De vakantie is voorbij en in september starten weer de binnenlessen op de pompoenboerderij van de familie Poelen aan de Derdebaan 12 in Groesbeek, op de maandagochtend, groep 1 van 10-11 uur en groep 2 van 11.30-12.30 uur. Na de les is er gelegenheid om te genieten van een kopje koffie of thee. De lessen lopen vanaf september tot en met december.

In beide groepen is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Wil je meer weten over qi gong, kijk dan bij www.sportstimuleringbergendal.nl en ga naar overzicht sportverenigingen. Als je op qi gong klikt, vind je informatie over de docent en wat qi gong is. Iedereen is welkom om op een prachtige plek samen ontspannen te bewegen." Het contact loopt via mariannelindner@outlook.com.