Folk in the Garden

REGIO - Dit jaar vindt er op 29 september een bijzonder muziekevenement plaats ,net over de grens bij Millingen in Café im Gärtchen, Spicker 45 in Kleve-Keeken.

De bands die optreden zijn Lily and Company ( UK) met speciale gast Pieter Lightning Smits (NL). De Magic Moments of Scotland met Tina en Basil Wolfrhine (Sco/Dld). Top act is Devil in the Kitchen (Sco/NL) met special gast Dave Mullenny (Ier). De beste ingrediënten zijn aanwezig om er en bijzondere avond van te maken. Fantastische Ierse en Schotse muziek, Aangename atmosfeer en enthousiast publiek.

Bijzondere aandacht verdient Dave Mullenny uit Belmullet in Ierland. Hij heeft gespeeld en opnames gemaakt met Niamph Parsons, De Dannan en The Chieftains. De fantastische groep Lily and Company maakt ook deel uit van het programma. Met een aanstekende mix van folk, klassiek en jazz, moeder Julie speelt samen met haar dochters Lilly en Sophie. Ze worden ondersteund door de Electrifying gitaarspel van Pieter Smits.

Tina en Basil Wolfrhine live op het podium presenteren de traditionele melodieën van Schotland in een episch Celtic popmuziek mix met Mythisch synthesizer, ritmische Keltishe drums en meeslepende stemmen. Het hele optreden wordt opgenomen en uitgezonden door de Duitse tv-maatschapij Schotten TV. Kort samengevat alle ingrediënten zijn aanwezig voor een denderende oergezellige avond.

De deur is geopend vanaf 20.00 uur. Aanvang 21.00 uur. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop; 15 bij de entree. De voorverkoopadressen zijn Primera, Heerbaan 99b, Millingen aan de Rijn en Primera De Postkoets Waterstraat, Beek - Ubbergen.