Nieuwe leden welkom bij badmintonclub Groesbeek

GROESBEEK - BadmintonClub Groesbeek is op zoek naar nieuwe leden, zowel bij de jeugd als de senioren. "Wij nodigen u uit om eens te komen ontdekken wat de badmintonsport u te bieden heeft en dit voor elke leeftijdscategorie."


Al bijna 40 jaar wordt de badmintonsport in Groesbeek gestimuleerd en begeleid vanuit de de BC Groesbeek op recreatief en mogelijk ook op competatief niveau. Er wordt zoveel mogelijk twee tegen twee (dames, heren en mixed) gespeeld, maar één tegen één kan ook. Recreatief badminton spelen biedt veel plezier en beweging en de wedstrijdjes kunnnen echt spannend zijn. Wist u dat badminton op de derde plek staat in de top 10 van beste sporten om zo veel mogelijk calorieën te verbranden?


"Graag nodigen wij u uit om eens te komen kijken en/of gratis mee te spelen. Wij spelen elke woensdag van 18:30 tot 19:30 uur voor de jeugd en van 20:00 tot 22:00 uur voor de senioren in sporthal Heuvelland. De eerste twee keer is dit gratis en bij de derde keer hoef je pas een beslissing te nemen om lid te worden. De contributie is laag voor een zaalsport: voor een jeugdlid 80 en voor een seniorenlid 125 euro per jaar. Er zijn rackets en shuttles aanwezig, je moet wel sportschoenen aan in de hal. Ook zijn er trainers en andere begeleiders aanwezig die voor de eerste opvang zorgen. Laat u vrijblijvend informeren over onze vereniging, de spelregels, techniek, rackets, met wedstrijd vormen, maar bovenal ons clubleven: Saamhorigheid en gezelligheid!
Mail: info@bcgroesbeek.nl. Of bezoek onze site: www.bcgroesbeek.nl."