Afbeelding
Foto:

Yogalessen in Kulturhus Leuth, Millingen en Kekerdom

LEUTH - Na een succesvol jaar is in september de yogacursus in het Kulturhus Leuth met veel animo weer begonnen! In plaats van op donderdag- worden de lessen vanaf 4 september op maandagavond van 19.45 – 20.45 uur gegeven.

Ook in het Kulturhus van Millingen en Kekerdom is een yogacursus van start gegaan, respectievelijk op dinsdag- en woensdagavond van 19.30 - 20.30 uur. In Millingen is nog voldoende instroommogelijkheid.

De yogalessen zijn bedoeld voor jong en oud, man en vrouw! De lessen worden op professionele wijze begeleid en er wordt goed gekeken naar de individuele mogelijkheden van iedere deelnemer. Behalve dat goed is voor lichaam en geest, is het vooral ook leuk om te doen! In elke yogales komen staande-, zittende- en liggende- rek- en strek-oefeningen aan bod, die statisch of dynamisch worden uitgevoerd. Bij alle oefeningen speelt de bijbehorende ademhaling een belangrijke rol. Elke les wordt afgesloten met een liggende of zittende ontspanning.

De lessen worden gegeven door Martin Wijnkoop, die sinds 1987 yogadocent is. Martin heeft in de loop der jaren vele cursussen gegeven op het gebied van yoga. Vraag nu vrijblijvend de brochure aan!: e-mail: martinwijnkoop@hotmail.com of bel: 06 8165 0494. Of kom gewoon langs voor een proefles!