Kindertheatervoorstelling in Hortus

LEUTH - Toneelgroep Twister en kinderen uit Leuth openen theaterseizoen met een amateurvoorstelling voor kinderen in Hortus Theetuin Nijmegen.

Het is zover! Zondag 17 september om 19.00 uur kunnen kinderen genieten van een theatervoorstelling, waarvan de opbrengst bestemd wordt voor kinderen in vluchtoorden in Syriƫ die weer naar school kunnen (actie schooltas van Unicef). De inkomsten van deze magische voorstelling zijn hiervoor geheel bestemd. De titel van het spannende stuk is 'Ramsam en de Watergeest' en is meest geschikt voor kinderen van 7 jaar tot 12 jaar. Jongere kinderen zijn ook welkom, maar de allerkleinsten kunnen misschien beter op schoot. Iedereen is eigenlijk welkom natuurlijk!

Afgelopen maanden hebben Toneelgroep Twister uit Nijmegen, bestaande uit starters en studenten, en de kinderen uit Leuth, gerepeteerd aan het script dat is geschreven door organisator Nicole Aarts (uit Beek). Middels een advertentie heeft Nicole een groep gesmeed in de leeftijd van 9 tot 46 jaar, die samen het stuk uitvoert. Dit gebeurt in de circustent van de theetuin van de Hortus. "Is dat niet leuk? Komt allen kijken, de toegang is 5 euro waarvan je 35 minuten kunt genieten van de voorstelling en je gratis limonade krijgt. Voor informatie: nicoleaarts1@kpnplanet.nl. De theater-deur gaat om 18.30 uur open. Voor wie graag een drankje wil van de horeca kan daarvan gebruik maken. Voordien kunt u een kijkje in de tuin nemen."