Spaar bij Coop De Bats en Pannenstraat voor keukenmessen

GROESBEEK - Een nieuwe aantrekkelijke spaaractie bij Coop De Bats en Pannenstraat! De komende maanden sparen klanten van de supermarkt voor Zwilling keukenmessen, een messenblok en keukenschaar.

Patrick en Jan, Supermarktmanagers van de twee Coop Supermarkten. "Zwilling messen combineren een hoge kwaliteit met een prachtig design. De messen zijn een prachtig cadeau tijdens sinterklaasavond of onder de kerstboom."

Tijdens de spaaractie ontvangen klanten van Coop bij besteding van vijf euro aan boodschappen één spaarzegel, een 'mespunt' genoemd. Bij twintig zegels is de spaarkaart vol en kunnen klanten tegen een bijbetaling een keuze maken uit zeven verschillende messen, een schaar en een messenblok van Zwilling. De spaaractie loopt tot en met zondag 21 januari. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 4 februari worden ingeleverd.

Met meer dan 280 jaar kennis en ervaring is Zwilling expert én marktleider op het gebied van keukenmessen. De messen hebben een betrouwbaar Duits ontwerp en zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een ergonomisch en functioneel design wordt gecombineerd met innovatieve technologieën en materialen. Tot slot hebben de messen een optimale mes scherpte en zijn ze corrosiebestendig. Kortom: de perfecte messen voor elk gerecht! Meer informatie staat op www.coop.nl/zwilling.