Afbeelding

Reünie MVV’18:

na 100 jaar weer één dag Blau und Weiß

MILLINGEN - Derde van linksboven: Jan de Wijse. Keeper: Albert Mulders. En rechtsonder met dat lange haar zit Rein Frieling. Ken je die voetballers ook nog en vind je het mooi naar de namen bij de foto te gissen?

Weet jij nog hoe het grootste talent uit de Concordia’34-jeugd ooit door de werfdirecteur voor een bromfiets naar MVV’18 werd gehaald? En wat Hans Kraaij met een afgefikt hotel en Millings voetbal te maken had? Of ben je veel te jong om die feiten te kennen, maar hoor je wel graag alle smeuïge verhalen daarachter? Houd 19 mei dan vast vrij in je agenda!
Het is dan bijna exact honderd jaar geleden dat de Millingse Voetbal Vereniging 1918 (MVV’18) werd opgericht. Géén tijd voor een jubileumfeestje, de club is in 1997 immers opgegaan in SC Millingen, maar wél een prachtig moment voor een reünie. Een dag om in die zo heerlijke geurenmix van gras, bier en frituurhap op sportpark De Hove herinneringen op te halen aan een eeuw Blau und Weiß. Aan honderd jaar plezier, verdriet, voetbal en vriendschap.


Meer informatie over programma, tijden, kosten en de komst van een unieke gast volgen later. Maar ben je oud-lid of had je een warme band met MVV’18: reserveer die derde zaterdag van mei dan nu maar vast op je kalender! Nog oude foto’s, shirts, notulen of andere MVV-historie in bezit? We horen het graag via reuniemvv18@gmail.com of per post op Heerbaan 178, 6566 EW Millingen aan de Rijn.