Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Shop in Shop in voormalig pand van Etos aan Dorpsstraat in Groesbeek

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Twan van der Sterren die momenteel Alumiz Bouijx & More runt aan de Dorpsstraat 7a in Groesbeek gaat een nieuwe uitdaging aan.

Twan moest uitzien naar een ander pand omdat de huidige locatie te klein werd. Hij heeft zijn oog laten vallen op het voormalige winkelpand van Etos aan de Dorpsstraat 41 in Groesbeek waar nu tijdelijk de duurzaamheidswinkel in is gevestigd.

Vanaf 11 december tot en met 11 februari gaat Twan in het nieuwe pand tijdelijk een carnavalswinkel openen met een gepaste Groesbeekse naam 'Vieskleed'. Vanaf 11 februari tot en met half maart zal de winkel tijdelijk gesloten zijn voor de verbouwing van het superconcept Shop in Shop. De Shop in Shop is met voorkeur bedoeld voor lokale ondernemers of online ondernemers. Zij kunnen bij Twan een kast huren van 1 meter breed en 2 meter hoog voor 70 euro of vierkante meters voor 40 euro per vierkante meter per maand voor een looptijd van 3, 6, 9 of 12 maanden om in een prachtige omgeving hun producten te kunnen tonen en verkopen.

Twan met zijn team regelen de verkoop en overige werkzaamheden. Het is wel een must om samen te werken en wat voor elkaar te gunnen. De nieuwe Shop en Shopstore krijgt een creatieve/ industriële uitstraling en daarnaast komen er workshoptafels te staan die je ook als kleine ondernemer kunt huren zoals de kasten.

In het pand komt ook nog een koffie corner met koffiebonen van Coffyn, waar men koffie kan kopen en uiteraard ook koffie kan nuttigen. Bij de koffie kan men heerlijk gebak nuttigen van Confetti Cake & Candy. Inmiddels hebben al diverse kleine bedrijfjes hun medewerking toegezegd zoals Confetti Cake & Candy, MigoStyling, Hannies Haakwinkel, Made by Evelien, Cr8Interiors-interieuradvies, Kade 13, Praktijk Mariposa Groesbeek, Peekaboos en Koffie van Coffyn.

Twan is nog op zoek naar meerdere ondernemers die samen met hem het concept tot een succes gaan maken. Hij is op zoek naar ondernemers van handgemaakte meubelen, confituren, seizoens- en handgemaakte artikelen. Voor nadere informatie kunnen belangstellenden een mail sturen naar info@alumiz.nl.