Afbeelding
Foto:

Anna Coogan & Willie B naar De Gelderse Poort

MILLINGEN - Na een zeer geslaagde try-out, vorig jaar in Koffie & Eethuis De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn, komt Real Roots Cafe LIVE opnieuw met een zeer verrassende middagsessie. Op zondagmiddag 29 oktober, om 15:30 uur, trakteert Real Roots Café Live de regio op een uniek live optreden van de uit Boston, Massachusetts afkomstige singer-songwriter Anna Coogan & Willie B.

Aan de oevers van de Rijn zullen afwisselende zweverige en stevige gitaar uithalen, hypnotiserende drumspel en expressieve zang van Coogan, je nieuwsgierigheid aanwakkeren. De klassiek geschoolde zangeres klinkt als een eigentijdse Kate Bush, Sinéad O’Connor en Annie Lennox in hun beste jaren. Anna Coogan & Willie B creëren samen een bijzonder live geluid. Een sound die de lijnen tussen de opera, film noir en rock doen vervagen.

Entree voor dit middag vullende programma bedraagt vijf euro. De opbrengst is voor de optredende act en techniek. In verband met de verwachte opkomst wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via e-mail realrootscafe@gmail.com.