Afbeelding
Foto: GOV Groesbeek

Peter van Uhm op ondernemersavond

Foto: GOV Groesbeek

GROESBEEK - Elk jaar organiseren de ondernemersverenigingen uit Groesbeek, Mook, Heumen en Ubbergen samen een inspirerende en motiverende sprekersavond voor hun leden.

Dit jaar zijn de verenigingen door Stichting Road4Energy benaderd met een bijzonder voorstel tot samenwerking. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is dit voorstel met open armen ontvangen.
Stichting Road4Energy zet zich volledig in voor het onderzoek naar de genezing van energiestofwisselingsziekten. Onder meer door het organiseren van verschillende evenementen, waarvan de mountainbiketocht 'Groesbeeks Gruwelijkste' waarschijnlijk de bekendste is. Road4Energy heeft echter ook een aantal bijzondere ambassadeurs. En die komen op donderdagavond 9 november graag naar Groesbeek om hun ervaringen te delen met de aanwezige ondernemers.

Allereerst zal prof. dr. J.A.M. Smeitink (vooraanstaand onderzoeker naar energiestofwisselingsziekten) de huidige stand van het onderzoek toelichten. Aansluitend krijgt de tweede ambassadeur het woord: generaal-buiten-dienst Peter van Uhm. Hij zal de aanwezige ondernemers meenemen in zijn verhaal over leidinggeven, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Daarna is er gelegenheid om na te praten.

Dit wordt ongetwijfeld een inspirerende en succesvolle avond voor de leden van deze ondernemersverenigingen.