Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Elf bewoners Jacob Marisweg winnen samen een ton

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Elf bewoners van de Jacob Marisweg in Groesbeek zijn in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij ze hebben gezamenlijk 100.000 euro gewonnen. Op de postcode 6562 BM is bij de september trekking de Buurt – Ton gevallen dat werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt.

Het is nu de tweede maal dat de buurtprijs in Groesbeek is gevallen. In augustus 2016 viel de prijs in de Ruyterstraat in Groesbeek. Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen; 21.428 euro (1 winnaar), 14.285 euro (1 winnaar), 7.142 euro (9 winnaars). De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag van 100.000 euro afhankelijk is van het aantal meespelende loten.
Berdina (76) wint 14.285 euro en is blij verrast. "Wat een mooie prijs! Ik heb twee kleinkinderen die net een huis hebben gekocht en die kunnen een extraatje goed gebruiken. Ook mijn zoon krijgt een gedeelte, want die heeft het niet zo makkelijk. Zelf ben ik tevreden met wat ik heb; een huisje, een auto. Misschien komt er een nieuwe eethoek.
De prijzen worden niet persoonlijk uitgereikt maar de gelukkige winnaars zijn door de Postcode-loterij op de hoogte gesteld en het gewonnen bedrag zal per bank worden overgemaakt, aldus een woordvoerster van de Postcode-loterij.