Afbeelding
Foto:Joop Verstraaten

Team Blokker Groesbeek

zet zilveren collega in het zonnetje

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Bij Blokker aan het Dorpsplein in Groesbeek werd zaterdagmorgen een klein feestje gebouwd ter ere van het 25-jarig jubileum van Mirëlle Gorris.

Mirëlle begon 25 jaar bij de Groesbeekse vestiging van Blokker onder leiding van de heer Smit. Later werd Blokker Groesbeek overgenomen door Cathleen van Duynhoven maar Mirëlle bleef de Blokkervestiging in Groesbeek trouw. In het bijzijn van familie, haar Tom en het team van Blokker Groesbeek sprak Cathleen haar trouwe werkneemster en rechterhand toe. Jij bent een geweldige kracht en naast het werk hebben we al heel wat afgelachen, liet Cathleen weten.

Bij een feest hoort een corsage en uiteraard bloemen. Ook kreeg zij een fotocollage overhandigd die een beeld geven van de afgelopen 25 jaar en uiteraard de nodige cadeaus. Mirëlle kon haar tranen nauwelijks bedwingen vanwege de vele aandacht die haar ten deel viel. Na het officiële gedeelte wachtte de gasten koffie/thee met uiteraard gebak. Daarna kon het gewone werk weer beginnen. Mirëlle woont samen met Tom en haar zoon Joy in Gennep en is op dinsdag, woensdag en donderdag in Groesbeek te vinden. Maar Cathleen kan altijd een beroep op haar doen, zij is altijd beschikbaar.