Afbeelding
Foto:

Irma van de Scheur beoogd lijsttrekker Groesbeekse Volkspartij

GROESBEEK - De Groesbeekse Volkspartij is druk bezig met de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen, die op 21 maart 2018 worden gehouden.

"We hebben verschillende mensen, die actief zijn in de gemeenschap ook van buiten de partij, gevraagd met ons mee te denken over het partijprogramma voor de komende vier jaar. Want de GVP wil opnieuw een constructieve bijdrage leveren aan het gemeentebestuur van Berg en Dal, zoals u dat van ons gewend bent."


Het bestuur van de Groesbeekse Volkspartij zal aan de leden het voorstel doen om de volgende kandidaten aan te wijzen voor deelname aan de verkiezingen:
1. Irma van de Scheur, die tevens kandidaat is voor het geval de GVP opnieuw een wethouder mag leveren; 2. Hennie Eikholt; 3. Ruud Verstraaten; 4. Jelena Vovk; 5. Rob Bekers; 6. Christel Arts; 7. Sjaak Thijssen.

Ruud Verstraaten, Jelena Vovk en Christel Arts zijn in de raadsvergadering geïnstalleerd als caroussellid en kunnen op die manier al enige bestuurlijke ervaring opdoen. "We zijn ervan overtuigd, dat deze groep een goede mix vormt van jong en oud, man en vrouw, ervaring en nieuwe ideeën."
Het bestuursvoorstel wordt in de ledenvergadering van 18 december besproken.