Afbeelding
Foto:

RepairCafé in Groesbeek

GROESBEEK - Op zaterdag 11 november van 13.00-16.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek.

Extra: Ook deze maand doet RepairCafé Groesbeek weer mee met de fietsverlichtingsactie van de ANWB. In deze donkere maanden is een goede verlichting op de fiets van groot belang voor de veiligheid op straat. Iedereen met een fiets met defecte verlichting is welkom. Deze verlichtingsactie loopt door naar het RepairCafé van 9 december.

In het repaircafé staan onze vrijwilligers voor u klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk en dergelijke. Bij huishoudelijke apparaten valt te denken aan koffiezetapparaten, stofzuigers, strijkijzers, (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers.

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. Bij hen kan men terecht met vragen over de werking van uw smartphone, tablet, laptop of ‘ouderwetse’ desktop. Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine klaar zitten om verstelwerk te doen.

De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen. Ook zonder kapot apparaat is een ieder welkom om binnen te lopen en gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken.

Voor meer informatie: Metty Kainama, tel. (06) 10 47 45 89. Dit telefoonnummer is ook te gebruiken om aan te geven, dat men een vervoersprobleem heeft. Repaircafé Groesbeek zorgt dat men wordt opgehaald en thuisgebracht.