Koffie mèt…

Ouderen in veilige handen

BERG EN DAL - Op woensdag 15 november is er weer de maandelijkse editie van 'Koffie met…'. Deze keer is het onderwerp 'Ouderen in veilige handen". Dit is een thema waar de GGD veel mee bezig is.

Het is een indringend onderwerp. Zo kan overbelasting bij mantelzorgers voorkomen en dan ligt ouderenmishandeling op de loer. Of mensen kunnen doordat ze ziek zijn over de grens gaan. Ook dan kan dit uiteindelijk uitgroeien tot een vorm van mishandeling. Daarom is het goed om als mantelzorger ook van dit onderwerp op de hoogte te zijn. Je hoort wat je kunt doen om dit te voorkomen of af te wenden.
Een deskundige van de GGD met veel ervaring op dit terrein gaat met u over dit onderwerp in gesprek.
'Koffie met…' vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Begonnen wordt om 14.00 uur en de bijeenkomst duurt tot 15.30 uur. Vanaf 13.30 uur is de zaal open.
'Koffie met…' is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.
"Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 0406066.