Schoolontbijt met de burgemeester

BERG EN DAL - Burgemeester Slinkman geeft het goede voorbeeld tijdens het Nationaal Schoolontbijt op woensdag 8 november van 8.40 – 09.00 uur en ontbijt met kinderen.

Het ontbijt is in het gemeentehuis Berg en Dal aan het Dorpsplein 1 in Groesbeek. Dit gezamenlijk ontbijt van de burgemeester en basisscholieren is een donatie aan het Jeugdcultuurfonds aan 31 leerlingen van SBO Carolus.

'Gezond ontbijten is geen kunst!' is het thema van de 15e editie van het Nationaal Schoolontbijt. De week van het Nationaal Schoolontbijt is van 6 tot en met 10 november. Ruim 550.000 kinderen gaan gezond ontbijten op zo'n 3.000 basisscholen. In Berg en Dal genieten 31 schoolkinderen samen met de burgemeester van een gezond ontbijtje en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze het goede voorbeeld.


Burgemeester Slinkman betaalt symbolisch voor het ontbijtje met een donatie aan het Jeugdcultuurfonds, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt. Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven.